Lyskesmerter

Behandling og undersøkelse av lyskesmerter

Lyskesmerter kan ha mange årsaker og føles på forskjellig måte. Det kan være lokale smerter eller ha en sammenheng med rygg eller hoftesmerter. Smertegraden kan variere fra diffuse til svært intense. Hos menn kan smerten stråle til testiklene, og kiropraktoren opplever ofte at pasienter med lyskesmerter er engstelige for hva dette kan være. Årsaken til smerten er ofte en leddlåsning i nedre del av korsryggen eller fra en irritasjon av bekkenleddet. Nevrologiske forbindelser gjør at problemer i nevnte områder vil gi utstrålende smerte til lyske.

Hos Min kiropraktor er vi godt trent til å utrede slike problemstillinger. Behandlingen vil ofte bestå i å korrigere leddlåsningen og musklene rundt problemområdet. Generelt er lyskesmerter en takknemlig tilstand å behandle.

Bestill time her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s