Voksesmerter

Ung jente med smerter i kneet. Holder seg på kneet med hendeneVoksesmerter er smerter i bena hos små barn opptil 12 år og blir ofte satt i sammenheng med sterk vekst. Hos Min kiropraktor ser vi en klar sammenheng mellom en funksjonsfeil i den kinematiske kjeden og disse smertene.

Små barn faller og slår seg over tusen ganger i løpet av et år, og ofte lander de på bekkenet. Dermed oppstår det låsninger hyppig i både bekken og bein. Problemer i ankel og kne kan så føre til ryggproblemer.

Voksesmerter kan være låsninger i bekken og kne eller ankel som Min kiropraktor møter og behandler svært ofte. Dette er ikke uvanlig, men er til plage for barnet. Derfor anbefaler vi å oppsøke behandler dersom barnet fremviser typiske symptomer på voksesmerter.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s