Om oss

Om kiropraktor Maiken

Utdanningom_oss

Maiken var ferdig utdannet i 2010 og startet Min kiropraktor i september 2011. Hun har 5-årig mastergrad innen kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic, i Bournemouth England.

Kurs

Hun har flere spesialkurs innen kiropraktikk og har en 2,5 årig videreutdanning innen behandling av barn og gravide. Hun har i tillegg flere spesialkurs innen kosthold, idrettsskader og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue, håndledd).

Erfaring

Maiken har tidligere vært kiropraktor ved Asker kiropraktorklinikk – og har bred praksis derfra. Hennes masteroppgave på kiropraktorstudiet omhandlet alternativ behandling for barn med ADHD. Hun har også hatt to opphold i Mellom-Amerika og Sør-Afrika hvor hun jobbet frivillig som kiropraktor for å tilby behandling til mennesker som ikke ville hatt mulighet til dette ellers.


Om kiropraktor Jorunn

Utdanningjorunn

Kiropraktor Jorunn Hustoft Fiane var ferdigutdannet i 2011 og tok sin mastergrad i Kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC), i Bournemouth England.

Kurs

Jorunn har en 2-årig etterutdanning i funksjonell nevrologi (bl.a behandling av svimmelhet) Hun behandler store og små, gravide og eldre og har i tillegg flere spesialkurs innen kjeveledds problematikk, nakke/ korsryggplager, triggerpunktbehandling med nåler, trykkbølgebehandling og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue og håndledd).

Erfaring

Jorunn har tidligere vært kiropraktor ved Nordstrand kiropraktorklinikk i Oslo – der hun bl.a samarbeidet med Lambertseter svømmeklubb. Hun var selv aktiv turner som barn/ungdom og har de senere årene vært trener i bl.a aerobic, dans, og yoga 

Om massør Dhelfi Kristine

Utdanning

Dhelfi Kristine var ferdig utdannet massør i 2005 ved Axelsons Body-Work School i Oslo. Hun kan tilby klassisk massasje, idrettsmassasje, dypmassasje og segmentmassasje.

Behandlingen kan både være forebyggende og direkte rettet mot:

  *   Vonde skuldre
  *   Nakkesperre
  *   Falsk isjas
  *   Trette og stive muskler
  *   Hodepine
  *   Tennis og/eller golfalbue
  *   Migrene

Erfaring:
Dhelfi Kristine har 18 års erfaring som massør. De 10 siste årene har hun jobbet som massør på Agder Energi. Hun har også behandlet kreftpasienter, barn med ADHD, stressrelaterte problemer hos voksne og barn, personer i rusrehabilitering og idrettsutøvere