Om oss

Om kiropraktor Maiken

Utdanningom_oss

Maiken var ferdig utdannet i 2010 og startet Min kiropraktor i september 2011. Hun har 5-årig mastergrad innen kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic, i Bournemouth England.

Kurs

Hun har flere spesialkurs innen kiropraktikk og har en 2,5 årig videreutdanning innen behandling av barn og gravide. Hun har i tillegg flere spesialkurs innen kosthold, idrettsskader og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue, håndledd).

Erfaring

Maiken har tidligere vært kiropraktor ved Asker kiropraktorklinikk – og har bred praksis derfra. Hennes masteroppgave på kiropraktorstudiet omhandlet alternativ behandling for barn med ADHD. Hun har også hatt to opphold i Mellom-Amerika og Sør-Afrika hvor hun jobbet frivillig som kiropraktor for å tilby behandling til mennesker som ikke ville hatt mulighet til dette ellers.


Om kiropraktor Jorunn

Utdanningjorunn

Kiropraktor Jorunn Hustoft Fiane var ferdigutdannet i 2011 og tok sin mastergrad i Kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC), i Bournemouth England.

Kurs

Jorunn har en 2-årig etterutdanning i funksjonell nevrologi (bl.a behandling av svimmelhet) Hun har i tillegg flere spesialkurs innen barn og gravide, triggerpunktbehandling med nåler, hodepine/kjeveproblematikk og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue, håndledd).

I senere tid har hun tatt kurs i trening for gravide og oppfølging etter fødsel ved diastase (delte magemuskler) eller bekenbunnsproblematikk.

Erfaring

Jorunn har tidligere vært kiropraktor ved Nordstrand kiropraktorklinikk i Oslo – der hun bl.a samarbeidet med Lambertseter svømmeklubb. Hun var selv aktiv turner som barn/ungdom og har de senere årene vært trener i bl.a aerobic, dans, yoga og stretching.


Om Fysioterapeut Mikkel

Utdanningimg_7707

Mikkel er uddannet fysioterapeut. Han har en bachelorgrad i fysioterapi fra University College Lillebælt i Odense. Utdannelsen var tre og et halvt år, hvor de siste 4 månedene ble brukt til bacheloroppgaven.

Kurs

Mikkel har flere kurs innenfor både Mulligan «Mobilization With Movement» og McKenzie Mekanisk Diagnostikk.

Erfaring

Fra slutten av 2014 til starten av 2016 jobbet Mikkel som fysioterapeut i Danmark på «Silkeborg Rygcenter & Idrætsklinik». Det er en tverrfaglig klinikk i samarbeid med kiropraktorer og massører. Samtidig drev han egen klinikk med fokus på klatreskader i samarbeid med Aarhus
Boulders. Før dette jobbet Mikkel 2 år i Nord-Trøndelag på Namdal Rehabilitering. Ut over vanlig fysioterapi tilbyr Mikkel også trykkbølgebehandling og tilpasning av spesialsåler (formthotics).


Om kiropraktor Tor Jan

UtdanningFullSizeRender

Tor Jan Har en 5-årig mastergrad innen kiropraktikk fra Welsh Institute of Chiropractic (WIOC), i Cardiff Wales.

Kurs

Tor Jan har ekstra kurs i nålebehandling for muskel- og skjelettplager. Han er også sertifisert Rock Tape kiropraktor, som gir god kompetanse i bruk av kinesiotape.

Erfaring

Han har stor interesse for idrett og trenings relaterte plager, og har selv erfaring med boksing, ninjutsu og styrketrening.