Om oss

Om kiropraktor Maiken

Utdanningom_oss

Maiken var ferdig utdannet i 2010 og startet Min kiropraktor i september 2011. Hun har 5-årig mastergrad innen kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic, i Bournemouth England.

Kurs

Hun har flere spesialkurs innen kiropraktikk og har en 2,5 årig videreutdanning innen behandling av barn og gravide. Hun har i tillegg flere spesialkurs innen kosthold, idrettsskader og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue, håndledd).

Erfaring

Maiken har tidligere vært kiropraktor ved Asker kiropraktorklinikk – og har bred praksis derfra. Hennes masteroppgave på kiropraktorstudiet omhandlet alternativ behandling for barn med ADHD. Hun har også hatt to opphold i Mellom-Amerika og Sør-Afrika hvor hun jobbet frivillig som kiropraktor for å tilby behandling til mennesker som ikke ville hatt mulighet til dette ellers.


Om kiropraktor Jorunn

Utdanningjorunn

Kiropraktor Jorunn Hustoft Fiane var ferdigutdannet i 2011 og tok sin mastergrad i Kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC), i Bournemouth England.

Kurs

Jorunn har en 2-årig etterutdanning i funksjonell nevrologi (bl.a behandling av svimmelhet) Hun behandler store og små, gravide og eldre og har i tillegg flere spesialkurs innen kjeveledds problematikk, nakke/ korsryggplager, triggerpunktbehandling med nåler, trykkbølgebehandling og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue og håndledd).

Erfaring

Jorunn har tidligere vært kiropraktor ved Nordstrand kiropraktorklinikk i Oslo – der hun bl.a samarbeidet med Lambertseter svømmeklubb. Hun var selv aktiv turner som barn/ungdom og har de senere årene vært trener i bl.a aerobic, dans, og yoga 

Om massør Dhelfi Kristine

  Er i permisjon