Om oss

Om kiropraktor Maiken

Utdanningom_oss

Maiken var ferdig utdannet i 2010 og startet Min kiropraktor i september 2011. Hun har 5-årig mastergrad innen kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic, i Bournemouth England.

Kurs

Hun har flere spesialkurs innen kiropraktikk og har en 2,5 årig videreutdanning innen behandling av barn og gravide. Hun har i tillegg flere spesialkurs innen kosthold, idrettsskader og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue, håndledd).

Erfaring

Maiken har tidligere vært kiropraktor ved Asker kiropraktorklinikk – og har bred praksis derfra. Hennes masteroppgave på kiropraktorstudiet omhandlet alternativ behandling for barn med ADHD. Hun har også hatt to opphold i Mellom-Amerika og Sør-Afrika hvor hun jobbet frivillig som kiropraktor for å tilby behandling til mennesker som ikke ville hatt mulighet til dette ellers.


Om kiropraktor Jorunn

Utdanningjorunn

Kiropraktor Jorunn Hustoft Fiane var ferdigutdannet i 2011 og tok sin mastergrad i Kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC), i Bournemouth England.

Kurs

Jorunn har en 2-årig etterutdanning i funksjonell nevrologi (bl.a behandling av svimmelhet) Hun har i tillegg flere spesialkurs innen kjeveleddsproblematikk, barn og gravide, triggerpunktbehandling med nåler og ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue, håndledd).

I senere tid har hun tatt kurs i trening for gravide og oppfølging etter fødsel ved diastase (delte magemuskler) eller bekenbunnsproblematikk.

Erfaring

Jorunn har tidligere vært kiropraktor ved Nordstrand kiropraktorklinikk i Oslo – der hun bl.a samarbeidet med Lambertseter svømmeklubb. Hun var selv aktiv turner som barn/ungdom og har de senere årene vært trener i bl.a aerobic, dans, yoga og stretching.


 


Om kiropraktor Halldor

Utdanningimage1

Halldor har en 5-årig mastergrad innen kiropraktikk fra Welsh Institute of Chiropractic (WIOC), i Cardiff Wales.

Kurs

Han har kurs og erfaring innen triggerpunktbehandling med nåler, skadeforebygging og rehablitering (opptrening) av kontorplager, ankel, rygg, nakke og whiplash pasienter. Halldor er også sertifisert Rock Tape kiropraktor, som gir god kompetanse i bruk av kinesiotape.

Erfaring

Halldor kombinerer ofte justeringsteknikker med triggerpunktbehandling, tørrnåler og treningsøvelser for å få deg smertefri. Kiropraktor Halldor har stor interesse for opptrening, øvelser og rehablitering, og vil dermed overta dette etter at fysioterapeut Mikkel flyttet. Halldor har jobbet på flere rugby arrangementer i Cardiff. Han har selv erfaring innen kampsport, lacross, fotball, fitness og badminton.

Halldor’s masteroppgave omhandlet å kartlegge risiko for skader hos atleter.