Enklere søkemuligheter på hjemmesiden

Enklere søkemuligheter:

Vi har forsøkt å gjøre det enklere for deg å finne relevant informasjon på hjemmesiden. Oppe i høyre hjørne på hjemmesiden finner du et forstørrelsesglass. Det kan du trykke på og skrive inn det du gjerne vil vite mer om. F.eks «nakkesmerter«. Det vil da komme opp en liste med alle sidene som omhandler ordet «nakkesmerter«. Du kan søke på ett eller flere ord, det er opp til deg. Søker du på flere ord kommer det kun frem de sidene som inneholder alle ordene du søker på.

Enklere å stille spørsmål:

Der er nå mulighet for å skrive en kommentar til oss. F.eks: «prolaps» se så i bunnen av siden «skriv kommentar«. Dette gjelder for de fleste temaene vi har skrevet om, samt de som kommer i fremtiden. Vi håper at dette kan gjøre det lettere for dere å stille spørsmål eller komme med ønsker om hva dere gjerne vil ha på hjemmesiden vår.  Eventuelle kommentarer i dette feltet vil bli synlig for alle som er inne på hjemmesiden vår. Har man konkrete spørsmål om egen helse eller annet man helst ikke vil dele med andre, kan man selvfølgelig ringe eller skrive en e-mail til oss. Du finner vår kontaktinformasjon her

Timebestilling

Vi har fortsatt timebestilling på nett. Her kan du bestille eller endre eksisterende timer. Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalt tid. Du kan også nå oss på telefon 66696060

Øvelser

Kommer snart. Vi vil publisere en øvelsesbank for dere med enkle øvelser for hele kroppen.

Stavefeil eller annet?

Vi håper at dere liker den nye hjemmesiden.                                                                                         Mye er nytt, og vi er nå inne i en innkjøringsperiode.  Dersom du finner noe som ikke fungerer bra, vil vi gjerne ha en tilbakemelding på dette.

 

Med vennlig hilsen Min kiropraktor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s