Kne

Undersøkelse og behandling av kneKneslitasje og belastningslidelser er langt fra uvanlig i dag. De kjennetegnes gjerne med smerter tilknyttet langvarig bøy i knærne, slik som ved kinobesøk, flyturer og lignende. Å gå i nedoverbakker eller i trapper kan også være ubehagelig.

At knesmerter kommer fra ren slitasje og dermed ikke kan behandles, er sterkt overdrevet. Faktisk gir låsninger i knær like typer smerter som rygglåsninger. Med andre ord kan det være at det man tror er slitasje, faktisk ikke er det. Knesmerter kan også forekomme som en konsekvens av låst og spent ankel, som for øvrig også kan føre til kneslitasje. Det samme gjelder rygg og bekken ute av harmoni føre til feilbelastninger, spenninger og smerter i kneet.

Vi i Min kiropraktor har kompetanse til å undersøke og behandle denne type smerter. Vår erfaring er at smertene er en konsekvens av en nerveforstyrrelse fra ryggen eller bekken. Derfor vil vi undersøke både rygg, ankel og kne for først og fremst finne ut årsaken til problemet i motsetning til å utelukkende fokusere på smertene.

Bestill time her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s