Hodepine

HodepineKiropraktor justere eldre dames nakke, behandler hodepine

Hodepine har mange og sammensatte årsaker, og er en av våre vanligste plager. Hos Min kiropraktor kan du få hjelp til å finne årsaken til din hodepine, og finne frem til riktig behandling.

Vanlige symptomer

Hodepine skyldes sjelden underliggende alvorlig sykdom, men kraftig og vedvarende hodepine skal alltid tas på alvor. Dette gjelder spesielt hos barn, og hos personer som plutselig eller gradvis får hodepine uten å ha vært plaget tidligere. Hodepine er som alle andre smerter kun et varsel om at noe kan være galt. Smertekilden er ofte feilfunksjoner i nakkens muskler og ledd. Svimmelhet, øresus og kvalme er vanlige ledsagende symptomer. Vanlige eksterne årsaker til hodepine er stress, monotone arbeidsstillinger, kjemikalier eller fysiske slag til hodet.

Over 1 % av befolkningen har hodepine som skyldes langvarig overforbruk av smertestillende medikamenter for nettopp hodepine og migrene.

Behandling

Mange hodepinepasienter har god nytte av kiropraktorbehandling. Hodepine og migrene har ofte sammenheng med feilfunksjoner i ledd og muskulatur i skulder, nakke, hals og hode. Kiropraktisk behandling gjenoppretter normal funksjon i bevegelsesapparatet og nervesystemet, noe som reduserer smerte, fremmer generell helse og gir økt livskvalitet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s