Arm- og skuldersmerter

behandle-skulderSmerter/nummenhet ut i armen og, i enkelte tilfeller, helt ut i fingrene kan ha forskjellige opphav. Derfor er det viktig at man undersøker hele armen fra finger til skulder, samt nakke og rygg for å finne opphavet til plagene. Nummenhet er et vanlig symptom og skyldes ofte stressrelaterte spenninger i nakke og skuldre.

Behandling av armer og skuldre

Kiropraktoren gjør ortopedisk og nevrologisk undersøkelse for å oppspore kilden til problemene. Det er vanlig at årsaken skyldes en kombinasjon av spenninger i nakke, rygg, skulder, albue og hånd som legger press på en nerve. Kiropraktisk behandling av det berørte området gir ofte en tilfredsstillende lindring. Min kiropraktor henviser gjerne pasienter til røntgen, MR og ultralyd for å kartlegge og identifisere smertekilden.

Bestill time her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s