Hva er låsning/subluksasjoner?

arm_hender_3Låsning

Når nervesystemet utsettes for stress, kan det føre til at noen ledd ikke beveger seg i ønsket retning. Muskler og leddbånd blir anspent av irriterte og betente nerver. Dette komplekset kalles subluksasjon. Subluksasjoner kan føre til nedsatt nevrologisk funksjon på området nerven kommuniserer med. Det vil si at organet, kjertelen, muskelen eller hudlaget som har denne kommunikasjonsbanen med hjernen, ikke vil fungere optimalt.

Optimal funksjon

Kiropraktikk er en unik behandlingsform som, kort fortalt, går ut på å sørge for at mennesket fungerer optimalt. Et normalt fungerende nervesystem er ekstremt viktig for vår helse da dette systemet styrer og regulerer alle våre funksjoner: muskler, ledd, blodsirkulasjon, immunsystem, lymfesystem, organer, osv.

Kiropraktorens jobb

En kiropraktors oppgave er å finne eksakt hvor eventuelle forstyrrelser på nervesystemet er og korrigere leddene tilbake til sin normale posisjon. Når normal funksjon er brakt tilbake i vårt bevegelsesapparat vil gradvis irritasjonen på nerven avta og kroppen evner å lege seg selv. Med andre ord, vi fjerner årsaken til mange ubehag og symptomer, men det er kroppen selv som helbreder.

Smerte og symptomer

Kroppen sender signaler, om at noe ikke stemmer i kroppen, gjennom smerte og symptomer. Man bør reagere når kroppen prøver å fortelle deg noe, fordi det er en grunn bak. Det er positivt at kroppen sier fra, for da kan man gjøre tiltak for å skape bedring. Vår oppgave er å finne områder i bevegelsesapparatet ditt som kan skape denne irritasjonen på nervene og dermed ubehag og symptomer. Kroppen din vil lege smertene og symptomene hvis den bare får muligheten. I visse tilfeller kan disse symptomene skapes av mer alvorlige årsaker, du vil da bli henvist videre til riktig instans. Er du usikker ta kontakt med oss eller din fastlege.

Bestill time her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s