Hva er kiropraktikk?

Kiropraktikkens mål

Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse av lidelser i nerve-muskel-skjelett-systemet. Som behandlingsmetode er hovedmålet å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem når feilfunksjoner har oppstått. Slike feilfunksjoner kaller vi vertebrale subluksasjonskomplekser.

Kiropraktikk i Norge

Norge fikk sin første kiropraktor i 1922 og Norsk Kiropraktorforening ble stiftet 1935. Profesjonen er i sterk vekst med mange studenter under utdanning.

Seriøst fagfelt

Gjennom årene har kiropraktikken utviklet seg i takt med tiden til å bli en moderne kunnskapsbasert helseprofesjon med nerve-muskel-skjelettlidelser som hovedvirke. Parallelt har kiropraktikk i økende grad blitt integrert i det etablerte helsevesen generelt og på områdene forskning og utdanning.

Oppsummering

  • Kiropraktoren er en primær kontakt som skal hjelpe deg mot en bedre helse.
  • Vi er spesialister på å undersøke kroppens nerve, muskel og skjelettsystem, samt å korrigere ryggsøylens feilfunksjoner
  • Kiropraktoren kan henvise deg eller barnet ditt til røntgen, MR, fysioterapi eller til andre spesialister etter behov.
  • Kiropraktoren kan sykemelde deg i opptil tolv uker dersom det er nødvendig.
  • Kiropraktorene har en 6-årig utdannelse og selvstendig behandleransvar på lik linje med leger, tannleger og psykologer.
  • Du trenger ikke henvisning fra lege for å oppsøke kiropraktor.
  • Hos MIN KIROPRAKTOR er du i trygge hender.

Bestill time her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s